ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1991 .

Ίδρυσα το φροντιστήριο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ το 1991 ,
εφαρμόζοντας πρωτοποριακές μεθόδους διδασκαλίας, και προετοιμασίας των μαθητών για την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια. Γρήγορα αναδείχθηκε στο καλύτερο και μεγαλύτερο Φροντιστήριο της πόλης.

Οι επιτυχίες μεγάλες και σημαντικές .

Χιλιάδες οι μαθητές που πέρασαν από τα θρανία μας 29 χρόνια. Χιλιάδες οι επιστήμονες και φοιτητές στις σχολές που ονειρεύτηκαν.

Έχω τη χαρά μαθητές μας να είναι καθηγητές Πανεπιστημίου , διευθυντές σε μεγάλες επιχειρήσεις, σημαντικά στελέχη του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Κανείς ,σύμφωνα με τα λόγια τους , δεν ξέχασε τα υπέροχα χρόνια στον ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ , στο «δεύτερό τους σπίτι», όπως χαρακτηριστικά λένε.

Χτίζοντας από πολύ νωρίς μια νέα σχέση με το μαθητή στηριγμένη στο σεβασμό , στο πραγματικό ενδιαφέρον , στην εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του κάθε παιδιού , στην απεριόριστη ψυχολογική στήριξη ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ εισέπραξε και εισπράττει μεγάλη ΑΓΑΠΗ από τους μαθητές του .

Σήμερα στεγάζεται στην Αμφιάλη στο κεντρικότερο σημείο της πόλης , στο κέντρο της Παύλου Φύσσα (Π.Τσαλδάρη). Ταυτόχρονα λειτουργεί στο Πέραμα και στη Χαραυγή – Ευγένια με δύο υποδειγματικές φροντιστηριακές μονάδες που έχουν αναδειχθεί σε σημεία αναφοράς στην κάθε πόλη.

Λειτουργούμε αποκεντρωμένα , δίπλα στον κάθε μαθητή στη γειτονιά που ζει. Αυτό το έκανα με σεβασμό στον χρόνο του και΄ στην οικογένειά του.

Με τους ίδιους καθηγητές , με τα ίδια προγράμματα .

Σήμερα ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ λειτουργεί και διαδικτυακά με εξειδικευμένους καθηγητές , όπως απόδειξε και τη χρονιά του Κορωναϊού , πρώτο απ’όλα τα φροντιστήρια προχώρησε στα διαδικτυακά μαθήματα ενθουσιάζοντας τους μαθητές του.Είμαστε περήφανοι για τις επιτυχίες στηριγμένοι στις δικές μας δυνάμεις.

Μπορείς και πρέπει να μας εμπιστευτείς !

ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ σημαίνει Επιτυχία !

Χρόνης Βουτσινάς

Image is not available
Slider

Social Circle